T.C. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Ulusal Eylem Planı Kapsamında Birliğimize Gerçekleştirilen Ziyaret

T.C. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından hazırlanan ve uygulanmakta olan “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Ulusal Eylem Planı 2022-2025” kapsamında; T.C. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Kadının Statüsü Genel Müdürlüğü Kadın Hizmetleri Dairesi Başkanı Sayın Rukiye Serttaş, T.C. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Kadının Statüsü Genel Müdürlüğü Kadın Hizmetleri Uzmanı Aslıhan Doğan Köroğlu ve T.C. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Kadının Statüsü Genel Müdürlüğü Kadın Hizmetleri Uzman Yardımcısı Sayın Münteha Yayan, 02.05.2024 tarihinde Birliğimizi ziyaret ederek, Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti Üyesi Ecz. Sibel Zorlu ve Türk Eczacıları Birliği Araştırma Uzmanı Meltem Türker ile bir toplantı gerçekleştirdiler.

Toplantıda; Türk Eczacıları Birliği 44.Dönem Toplumsal Fırsat Eşitliği ve Kadın Hakları Çalışma Grubu tarafından yapılabilecek çalışmalar ile, T.C. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Birliğimiz tarafından, eczanelerde şiddetle mücadeleye ilişkin yapılabilecek ortak uygulamalar görüşüldü.

02 Mayıs 2024 - TEB Haberleri