ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REÇETE DAĞITIM BÜROMUZ HK.

Erciyes Üniversitesi Yatan Hasta Tevzi Büromuzda, yatan hasta reçeteleri 1500 TL limit ile sıralı dağıtılmaktadır. Bazı grup ilaçlar ;

Synagis: Kendi kotası dâhilinde ayrı dağıtılmaktadır.

Suriyeli Yatan Hasta Reçeteleri : Dağıtımı kabul eden üyeler arasında kendi kotası dâhilinde dağıtılmaktadır.

· Kür reçeteleri limite dahildir.

Dağıtım Personelimiz Handan KULOĞLU’dur

44. Olağan Seçimli Genel Kurulumuz ardından, Yönetim Kurulumuzca E.Ü. Reçete Dağıtım Komisyonu kurulmuş ve Dağıtım Bürosundan sorumlu olarak da Odamız Denetleme Kurulu Üyesi Ecz. Emre YOZGAT a görev verilmiştir.

Dağıtımların bağımsız olarak denetlenmesi ve düzenlenmesi için kurulan komisyonda aşağıda isimleri yazılı eczacılarımız görev almaktadır.

Ecz. Soncan Yurttaş

Ecz. Gökhan Güçlü

Ecz. Gamze Seda Güney

Ecz. Kerem Ekici

Komisyonumuz 15 günde bir dağıtım sistemini kontrol edecek olup, sizlerden odamıza ulaşan paylaşımları da hem komisyonumu hem de Yönetim Kurulumuz ayrıca değerlendireceklerdir.

Dağıtım sistemleri hakkında şikayetleri, önerileri, tavsiyeleri, vb. paylaşımları olan üyelerimizin Odamıza ya da E.Ü. Dağıtım Bürosu Sorumlumuz Ecz. Emre YOZGAT’a ulaşmalarını rica ederiz.

Ecz. Emre YOZGAT

Eczane Tel : 0352 338 43 43