ODA MERKEZİNDE DAĞITILAN REÇETELER HK.

44. Olağan Seçimli Genel Kurulumuz ardından, Yönetim Kurulumuzca Oda Merkezinde Dağıtılan Reçeteler için Komisyon kurulmuş ve Merkezde dağıtılan reçetelerden de sorumlu olarak da Odamız Denetleme Kurulu Başkanı Ecz. Şule KIRDÖK’e görev verilmiştir.

Merkez Reçete Dağıtım Personellerimiz

Halil BOZDOĞAN

Sedat ÇEVİK olup, İrtibat Telefonları 0352 221 29 29’dur

Dağıtımların bağımsız olarak denetlenmesi ve düzenlenmesi için kurulan komisyonda aşağıda isimleri yazılı eczacılarımıza görev verilmiştir.

Ecz. Meral MUĞALOĞLU

Ecz. Necmi YILDIZHAN

Ecz. Mahmut GÜLHAN

Ecz. Muzaffer KILIÇARSLAN

Ecz. Nezaket ÜNALAN

Komisyonumuz 15 günde bir dağıtım sistemini kontrol edecek olup, sizlerden odamıza ulaşan paylaşımları da hem komisyonumu hem de Yönetim Kurulumuz ayrıca değerlendireceklerdir.

Dağıtım sistemleri hakkında şikayetleri, önerileri, tavsiyeleri, vb. paylaşımları olan üyelerimizin Odamıza ya da Oda Merkezindeki Reçete Dağıtım Sorumlumuz Ecz. Şule KIRDÖK’e ulaşmalarını rica ederiz.

Ecz. Şule KIRDÖK

Eczane Tel : 0352 245 18 74 ve 245 01 02